Serdar Soydan kimdir, nereli? MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'ın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Serdar Soydan kimdir, nereli MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydanın biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2024 17:10

MHP, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Serdar Soydan'ı duyurdu. 2 büyükşehir, 12 il ve 41 büyükşehir ilçe belediye başkan adayını açıklayan MHP, Mersin adayının Serdar Soydan olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Peki, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Serdar Soydan, 16 Ağustos 1980 tarihinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat alanında lisans eğitimi aldı. Aynı fakültede Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladı ve şu anda Yönetim ve Organizasyon üzerine doktora eğitimine devam etmektedir.

Kariyerine uluslararası bir holdingde Dış Hesaplar Uzmanı olarak başladı. Farklı sektörlerde yönetici ve Gümrük Müşaviri olarak görev yaptı. Şu anda eğitim sektöründe faaliyet gösteren iki kurumun ortaklığını yürütmektedir.

Serdar Soydan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP'den Cumhur İttifakı çerçevesinde Mersin İli, Mezitli İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.