Şalpazarı Belediyesi hangi partide? Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı kimdir? 2019 Şalpazarı yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Şalpazarı Belediyesi hangi partide Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı kimdir 2019 Şalpazarı yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2024 15:59

Şalpazarı Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Şalpazarı yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Trabzon Şalpazarı Belediyesi hangi partide? Şalpazarı Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Trabzon Şalpazarı Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Şalpazarı Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Şalpazarı yerel seçim sonuçları 2019

ŞALPAZARI BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Şalpazarı için 9.715 oy kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Refik Kurukız %60.84 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Şalpazarı Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

ŞALPAZARI BELEDİYE BAŞKANI REFİK KURUKIZ KİMDİR?

 

Refik Kurukız, 25 Şubat 1962'de Şalpazarı’nda dünyaya geldi. İlkokulu Kasımağzı’nda, ortaokulu Şalpazarı’nda, liseyi Beşikdüzü Ticaret Lisesi'nde okurken ikinci sınıfta ayrılmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Şalpazarı, Beşikdüzü, İstanbul ve Kocaeli'de uzun bir süre esnaflık yapan Refik Kurukız, halen 25 çalışanı olan Kurukız Ticaret Limited Şirketi'nin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.

Çeşitli dernek ve sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi'nde ilçe yöneticiliği, ilçe başkanlığı, il delegeliği, genel merkez delegeliği, il yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptı.

Evli ve altı çocuk babası Refik Kurukız, 30 Mart 2014 pazar günü yapılan mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Şalpazarı Belediye Başkanı seçildi.

Refik Kurukız, Cumhur İttifakı kapsamında, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı oldu.