Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 10:31

Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan yayınlanacak? Dünya'nın en iyi derbisi olarak gösterilen Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, hangi kanaldan izlenecek? La Liga'nın 12. haftasında oynanacak El Clasico için heyecan dorukta.

Haberin Devamı

La Liga'nın 12. haftasında oynanacak El Clasico için heyecan dorukta. Messi'nin sakatlığında Neymar-Suarez ikilisinin harikalar yarattığı Barcelona, Rafael Benitez yönetiminde sergilediği futbol tartışma konusu olan Real Madrid deplasmanına konuk olacak. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı olarak izlenecek?



MESSI VE RAKITIC MAÇTA OYNAYACAK MI?
En son 26 Eylül'de Las Palmas'a karşı forma giyen ve yaklaşık 2 aydır sakatlıktan çıkmak için tedavi gören Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin El Clasico'da forma giyme ihtimali yükseldi.

45 gün önce oynanan Las Palmas maçında sakatlanan Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi, o günden sonra ilk kez bugün topla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Barcelona Kulübü, geçen hafta sonundan bu yana takımla çalıştığı iddia edilen Messi'nin antrenmandan fotoğraflarını yayınladı ve Arjantinli futbolcunun tam olarak iyileştiği doğrulandı.

 Öte yandan Barcelona'da sakatlığı sona eren Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Rakitic de takımla antrenmanlara başladı.

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

TARİH: 21 Kasım Cumartesi
SAAT: 19.15
STAT: Santiago Bernabeu
YAYIN: Lig TV

TEBAS'TAN EL CLASİCO SKOR TAHMİNİ
La Liga Futbol Federasyonu başkanı Tebas, El Clasico için 3-3'lük skor tahmini yaptı.



EL CLASİCO REKOR KIRACAK!

İspanya'daki 1. ve 2. lig takımlarının bağlı olduğu Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumunun başkanı Javier Tebas, La Liga'nın 12. haftasında 21 Kasım Pazar günü oynanacak El Clasico'yu, 500 ila 600 milyon kişinin televizyonlardan izleyeceğini bildirdi.

Tebas, Real Madrid ve Barcelona arasında oynanacak maçı, AS gazetesine değerlendirdi. Orta vadede bazı La Liga maçlarının yurt dışında oynanması için çalışma yaptıklarını kaydeden Tebas, İspanya futbolunun uluslararası marka değerinde kilit bir maç olduğu için El Clasico'nun asla ülke dışına çıkmayacağını belirtti.