Polis Haftası ne zaman? 2023 Polis Haftası mesajları ve tarih bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Polis Haftası ne zaman 2023 Polis Haftası mesajları ve tarih bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2023 10:08

Polis Bayramı olarak da bilinen Polis Haftası, teşkilat içerisindeki pek çok personelin bu kutsal görevini tebrik etmek için önem arz edecek. Emniyet Genel Müdürlüğü Polis teşkilatın 178. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinlikler ve kutlama mesajlarıyla tebrik ediliyor. Peki, Polis Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde kutlanıyor? İşte, 2023 Polis Haftası mesajları...

Haberin Devamı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası her yıl düzenlenen program ve etkinliklerle kutlanıyor. Kamu düzenini sağlamak için her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalar yapan emniyet görevlilerimiz için oldukça anlamlı olan Polis Haftası mesajlarla ve etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Peki, Polis Bayramı ne zaman? İşte, 2023 Polis Haftası kutlama mesajları...

POLİS HAFTASI NE ZAMAN?

Polis teşkilatın 178. kuruluş yıl dönümü olan Polis Haftası 10 Nisan tarihlerinde kutlanıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında "Hayatın merkezinde, vatandaşımızın yanında, tam 178 yıldır" ifadeleri kullanılarak Polis Haftası kutlama mesajı yayınladı.

2023 POLİS HAFTASI MESAJLARI

Halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizin Polis Haftası' nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Milletimizin emniyeti ve huzuru için üstün vazife anlayışıyla hizmet veren Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kutlu olsun.

Milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayabilmek için her türlü zorluğa göğüs geren, gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası kutlu olsun.

Haberin Devamı

Emniyet Teşkilatının polis haftasını kutluyor, şehit polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.

Üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir sathında görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli çalışanlarının Polis Haftası'nı kutluyor, emniyet mensuplarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum.