Özalp Belediyesi hangi partide? Van Özalp Belediye Başkanı kimdir? 2019 Özalp yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Özalp Belediyesi hangi partide Van Özalp Belediye Başkanı kimdir 2019 Özalp yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 16:53

Özalp Belediyesi hangi partide? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Özalp yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Özalp Belediyesi hangi partide? Van Özalp Belediye Başkanı kimdir? 2019 Özalp yerel seçim sonuçları...

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Van Özalp Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki,  Özalp Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Özalp 2019 yerel seçim sonuçları 

ÖZALP BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

Elazığ’ın Maden İlçe Kaymakamı iken 23/08/2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla İlçemiz Özalp Kaymakamı olarak Rahmi BULUT atanmıştır.

2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZALP BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Rahmi BULUT; İlk ve Orta Öğrenimini Erzincan’ın Tercan İlçesinde bitirdi. Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra Erzurum Valiliği İl Planlama Uzman Yardımcılığında memuriyete başladı. Sırasıyla Vergi Müfettiş Yardımcılığı ile Gençlik ve Spor Uzman Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Erzincan Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Erzurum’un Palandöken İlçesinde Kaymakam Refikliği, Erzurum İli Uzundere İlçesi ile Sivas İli Hafik İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevlerini ifa etmiştir. Ürdün Üniversitesinde altı aylık Arapça eğitimi almıştır. Balıkesir Dursunbey İlçe Kaymakamı ve Elazığ Maden İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakamımız Rahmi BULUT, İlçemizdeki görevine 06.09.2023 tarihinde başlamıştır. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.