O Hayat Benim 71.bölüm 2.fragmanı | Bahar intikam mı alacak?

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 71.bölüm 2.fragmanı | Bahar intikam mı alacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 14:16

O Hayat Benim yine heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıkıyor. O Hayat Benim 71.bölüm fragmanı yayınlandı. Efsun köşeye sıkıştı. Bahar yapılanların intikamı almak istiyor. O Hayat Benim Pazar günü Fox'ta!

Haberin Devamı

Yapımını Pastel Film’in yaptığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği dizi muhteşem bir bölümle ekran karşısına çıkıyor. O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. O Hayat Benim yeni bölümde neler olacak?

O Hayat Benim Pazar günü 20.00'de Fox TV'de!

O HAYAT BENİM 71.BÖLÜM’DE NELER OLACAK?


O HAYAT BENİM 71.BÖLÜM 2.FRAGMAN


EFSUN KAPANA KISILDI

İlyas’ın ihbarıyla Sultan ve Salih gözaltına alınır. Atahan'lardan aldıkları paraya suç geliri olarak el konulur. Efsun kapana kısılmıştır artık. Kurtuluşlarının anahtarı Arda’nın elindedir. Ancak Arda aldığı bıçak yarasıyla can çekişmektedir. Hülya, oğlunu ilelebet kaybetme korkusunu yaşamaktadır.

Haberin Devamı

BAHAR İNTİKAM ALACAK
Bahar ise daha yeni kavuştuğu babasını, Mehmet Emir’i yitirmek üzeredir. Üst üste gelen yıkımların neticesinde köşeye sıkışan Efsun ve Sultan, Bahar'ın canını yakmak için daha büyük hamlelerin peşine düşerler. Fakat karşılarındakinin eski Bahar olmadığını unutmuşlardır. Eline geçen yeni güçle Bahar, hayatını çalanlara en ağır darbeyi indirmek üzeredir.

O Hayat Benim 71.bölüm 2.fragmanı | Bahar intikam mı alacak


O HAYAT BENİM’DE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun, kameralar karşısında Arda’yla evlendiğini, yani Atahan'ların gelini olduğunu açıklamış, herkesi şoke etmiştir. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya’nın çıldırmasına ramak kalmış, Mehmet Emir sinirden deliye dönmüştür. Kimse Arda’nın böyle bir şeyi nasıl yaptığına akıl erdirememekte, herkes bu işin içinde büyük bir düzenbazlık olduğunu düşünmektedir.

İlyas’sa Efsun’un yeniden tehlikeyle dolu böyle bir oyunun içine girmesinden dolayı çok endişelidir. Ama ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktır! Ama Sultan ve Efsun’un Atahan'ları avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardır.

Haberin Devamı

Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktadır. Arda’nın Efsun’la evlendiğini öğrenen Zeynep çıkmaz bir yola doğru hızla sürüklenmektedir.