Mustafakemalpaşa Belediyesi hangi partide? Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı kimdir? 2019 Mustafakemalpaşa yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Mustafakemalpaşa Belediyesi hangi partide Bursa Mustafakemalpaşa  Belediye Başkanı kimdir 2019 Mustafakemalpaşa yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2024 17:46

Mustafakemalpaşa Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Mustafakemalpaşa yerel seçim sonuçları da sebeple araştırılıyor. Mustafakemalpaşa veya eski ismiyle Kırmasti, Bursa iline bağlı bir ilçedir. Uluabat Gölü güneyinde bulunan Mustafakemalpaşa; doğusunda Orhaneli, güneydoğusunda Büyükorhan, güneybatısında Balıkesir'in Kepsut ve Dursunbey, batısında Balıkesir'in Susurluk, kuzeyinde Karacabey ve Uluabat Gölü, kuzeydoğusunda merkez ilçe ile çevrilidir. Peki, Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi hangi partide? Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Mustafakemalpaşa’nın Bursa şehir merkezine uzaklığı 88 kilometredir. Balıkesir şehir merkezine 71 kilometredir. Balıkesir iline Bursa ilinden daha yakındır. Marmara iklimi ve Akdeniz iklimi özelliklerini taşır. Toplamda 100.000'den fazla kişinin yaşadığı Mustafakemalpaşa; 1 belediye 132 mahalleden oluşmaktadır. Peki, 2019 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Mustafakemalpaşa yerel seçim sonuçları 2019!

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Mustafakemalpaşa için 70.313 oy kullanıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Kanar %48.36 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Mustafakemalpaşa Belediyesi AK Parti tarafından yönetiliyor.

Haberin Devamı

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KANAR KİMDİR?

Mehmet Kanar 1976 yılında Mustafakemalpaşa’da doğdu. İlkokulu Mustafakemalpaşa’da, orta ve lise eğitimini ise Bursa Erkek Lisesi’nde tamamladı. Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi.

AKParti Mustafakemalpaşa İlçe Yönetiminde Ekonomi İşler Birim Başkanlığı görevinde bulundu. Daha sonra yine AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe yönetiminde Teşkilat Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve İlçe Başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu.

2 Ocak 2018 tarihinde yapılan kongrede yüzde 95 oy oranı ile AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı olarak göreve seçildi.

24 Aralık 2018 tarihinde ilçe başkanlığından istifa ederek, AK Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adayı oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde halkın teveccühü ile Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı oldu.

Bursa Mustafakemalpaşa seçim sonuçları 2024

Bursa Seçim Sonuçları 2024

2024 Seçim Sonuçları

Seçim Sonuçları