Mısır Çarşısı bayramda açık mı, kapalı mı? Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı bayramda çalışıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Mısır Çarşısı bayramda açık mı, kapalı mı Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı bayramda çalışıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 13:15

Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşı, İstanbul'un en çok ziyaret edilen noktalarından biri. İçerisinde çok sayıda dükkanın yer aldığı merak dünyanın en büyük ve en eski çarşılarından. Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirecek olan vatandaşlar, Kapalı Çarşı'nın bayramda açık olup olmadığını araştırıyor. Peki Kapalı Çarşı bayramda açık mı? Kapalı Çarşı hangi günler açık? Kapalı Çarşı hafta sonu açık mı? Kapalı Çarşı açılış ve kapanış saatleri 2024

Haberin Devamı

Kapalı her sene çok sayıda turiste ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en eski ve en büyük çarşılarından biri olan mekanda, pek çok dükkan bulunuyor. Peki Kapalı Çarşı bayramda açık mı? Kapalı çarşı hangi günler açık? İşte konu hakkında detaylar...

MISIR ÇARŞISI VE KAPALI ÇARŞI BAYRAMDA AÇIK MI?

Kapalı Çarşı, Ramazan ve Kurban bayramlarında kapalıdır. 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi milli bayramlarda ise açıktır.

KAPALI ÇARŞI AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ 2024

İstanbul'un en ünlü uğrak noktalarından biri olan Kapalı Çarşı, sabah saat 10:00'da açılıp, akşam saat 18:00'de kapanmaktadır. Zaman zaman çalışma saatleri değişiklik gösterebilir.

KAPALI ÇARŞI HAFTA SONU AÇIK MI?

Kapalı Çarşı haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Çarşı tıpkı hafta içi olduğu gibi Cumartesi ve Pazar günleri de açıktır.