Mark Zuckerberg duyurdu: WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek!

Güncelleme Tarihi:

Mark Zuckerberg duyurdu: WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2023 16:05

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp yeni ve oldukça kullanışlı bir özelliğe kavuşuyor. Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çatı şirketi Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp’a gelecek “Çoklu cihaz desteği” özelliği ile ilgili müjdeyi verdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar 4 farklı mobil cihaz üzerinden WhatsApp’a bağlanabilecek.

Haberin Devamı

Aylık ortalama 3 milyar kullanıcısı ile en çok kullanılan mesajlaşma ve konuşma uygulaması unvanını elinde bulunduran WhatsApp yeni bir özelliğini daha kullanıcılarıyla paylaştı. Meta çatısı altında faaliyetlerini sürdüren anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek.

WHATSAPP’TA ÇOKLU CİHAZ DÖNEMİ BAŞLIYOR

Müjdeli haberi Meta CEO’su Mark Zuckerberg kişisel hesabından yayınladığı bir gönderi ile paylaştı. Yeni gelen “Çoklu cihaz desteği” özelliği sayesinde kullanıcılar WhatsApp hesabını birbirinden bağımsız 4 farklı akıllı telefon üzerinden kullanabilecek. Eklenen yeni cihazlar, otomatik olarak senkron edilecek ve böylelikle kullanıcı, hiçbir mesajı kaçırmamış olacak.

BİRDEN FAZLA TELEFONDA KULLANILABİLECEK

Haberin Devamı

Mark Zuckerberg yaptığı paylaşımda, "Bugünden itibaren, aynı WhatsApp hesabına dört adede kadar telefonda giriş yapabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. WhatsApp, bu özelliğin önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara sunulacağını söyledi. Şu an için kademeli olarak kullanıma sunulan özelliğin önümüzdeki haftaya kadar tüm dünyada erişime açılacağı düşünülüyor.

Mark Zuckerberg duyurdu: WhatsApp artık birden fazla telefonda kullanılabilecek

Haberle ilgili daha fazlası: