Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı sınavı ertelendi mi, iptal mi oldu? 58 sözleşmeli personel alımı sözlü sınavıyla ilgili duyuru yapıldı!

Güncelleme Tarihi:

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı sınavı ertelendi mi, iptal mi oldu 58 sözleşmeli personel alımı sözlü sınavıyla ilgili duyuru yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2023 14:02

Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Saat 04:17'de gerçekleşen deprem ülkenin birçok noktasından hissedildi. Depremin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı, 58 sözleşmeli personel alımı sınavıyla ilgili olarak da açıklama geldi. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı sınavı ertelendi mi, iptal mi oldu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 58 sözleşmeli personel sözlü sınavıyla ilgili duyuru yapıldı. Bakanlık'tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi.

"06.02.2023-10.02.2023 tarihlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:50 Yüzüncüyıl Çankaya/ANKARA adresinde gerçekleştirilmesi planlanan 58 sözleşmeli personel alımı (1 Mimar, 23 Mühendis, 2 Şehir ve Bölge Plancısı, 23 Tekniker, 6 Teknisyen ve 3 Müze Araştırmacısı) sözlü sınavı, Kahramanmaraş ve çevre illerinde yaşanan üzücü deprem felaketi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Sınav yer ve tarih bilgisi daha sonra duyurulacaktır.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun."