Karacasu Belediyesi hangi partide? Aydın Karacasu Belediye Başkanı kimdir? 2019 Karacasu yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Karacasu Belediyesi hangi partide Aydın Karacasu Belediye Başkanı kimdir 2019 Karacasu yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2024 11:34

Karacasu Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Karacasu yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Aydın Karacasu Belediyesi hangi partide? Karacasu Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Aydın Karacasu Belediyesi hangi partide? sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Karacasu Belediye Başkanı kim seçildi? İşte Karacasu yerel seçim sonuçları 2019

KARACASU BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Karacasu için 13.697 kullanıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkan adayı Zeki İnal %52.03 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Karacasu Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetiliyor.

Aydın'ın Karacasu Belediye Başkanı MHP'li Zeki İnal'ın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından yerine aynı partiden meclis üyesi Mehmet Erikmen seçildi. Zeki İnal'ın istifasının ardından Belediye Başkan adayı gösterilen Mehmet Erikmen, Karacasu Belediye Meclisinin oylamasının ardından Belediye Başkanı olarak görevini devralmıştır.

Haberin Devamı

KARACASU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERİKMEN KİMDİR?

1981 Palamutçuk doğumlu olan Mehmet Erikmen evli ve iki çocuk babasıdır. Mehmet Erikmen, İlkokulu Palamutçuk İlkokulunda, Ortaokulu Nazilli İmam Hatip Ortaokulunda tamamladı. Liseyi ise İzmir Karşıyaka İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Başkan Mehmet Erikmen, 28 Şubat dönemi olduğu için İmam Hatip Lisesi mezunu olarak İlahiyat haricinde en fazla iki yıllık bölümlere gidebilmesi nedeniyle İnşaat Bölümünü tercih etti.

2000 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümüne kaydolan Mehmet Erikmen, 28 Şubat döneminde yaşanan siyasi sürecin etkisiyle bir dersten dolayı diplomayı alamadı. 2019 Yerel Seçimlerinde Zeki İnal'ın en büyük destekçisi olan Erikmen, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiş, Karbel'in de müdürlüğünü yapmıştı. Zeki İnal’ın istifasının ardından Belediye Başkan adayı gösterilen Erikmen, Karacasu Belediye Meclisinin oylamasının ardından Belediye Başkanı olarak görevini sürdürüyor.