HyperOS ne zaman çıkacak? Xiaomi HyperOS için tarih belli oldu

Güncelleme Tarihi:

HyperOS ne zaman çıkacak Xiaomi HyperOS için tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 15:17

HyperOS ekosistemi için harekete geçen Xiaomi, cihazlara gelecek olan güncellemelerle ilgili ilk tanıtımı 26 Ekim tarihinde duyuruyor. HyperOS ile sadece markanın akıllı telefonlarında değil, aynı zamanda tabletlerinde, akıllı saatleri gibi pek çok ürün yelpazesinde uyumlu çalışması hedefleniyor. Peki, HyperOS ne zaman çıkacak? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Xiaomi, MIUI arayüzünü merakla beklenen HyperOS ile değiştirmeye hazırlanıyor ve çıkış tarihi artık resmileşti. Bu duyurunun yanı sıra, HyperOS güncellemesini alacak akıllı telefonların listesi de açıklandı. Xiaomi, MIUI arayüzünü merakla beklenen HyperOS ile değiştirmeye hazırlanıyor ve çıkış tarihi artık resmileşti. Bu duyurunun yanı sıra, HyperOS güncellemesini alacak akıllı telefonların listesi de açıklandı.

HYPEROS ÇIKIŞ TARİHİ:

Xiaomi, yeni işletim sistemi HyperOS'u 26 Ekim'de Türkiye saatiyle 14:00'te Çin'de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtacak. HyperOS'un Kasım ayı itibariyle cihazlara yönlendirilmesi bekleniyor.

HYPEROS NEDİR?

HyperOS'un Xiaomi'nin sadece akıllı telefonlar için değil aynı zamanda tabletler, akıllı saatler ve hatta markanın yaklaşmakta olan elektrikli aracı için tasarlanmış en yeni işletim sistemi olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Xiaomi'nin yöneticisi Cici Wei, HyperOS'un şirketin şimdiye kadar yarattığı en kullanıcı odaklı işletim sistemlerinden biri olacağına dair söz veriyor.

Desteklenen Xiaomi Modelleri:
- Xiaomi 14 (önceden yüklenmiş)

- Xiaomi 13T Pro

- Xiaomi 13T

- Xiaomi 13 Ultra

- Xiaomi 13 Pro

çeşitli diğer modeller.

Desteklenen POCO Modelleri:
- POCO F5 Pro

- POCO F4 GT

- POCO X6 Pro 5G

- POCO M4 5G

bunun dışında birçok POCO akıllı telefon.

Desteklenen Redmi Modelleri:

- Redmi K40 Pro/Pro+

- Redmi Note 10 Pro

- Redmi Note 11S

- Redmi Note 12 Pro+ 5G

- Redmi akıllı telefon yelpazesi.

HyperOS'a geçiş, tüm ürün ekosisteminde daha entegre bir deneyim sunmayı amaçlayan Xiaomi için önemli bir değişimi temsil ediyor.