Bugün (17 Şubat Cumartesi) yağmur yağacak mı? Bu hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu hava durumu raporları 17-18 Şubat!

Güncelleme Tarihi:

Bugün (17 Şubat Cumartesi) yağmur yağacak mı Bu hafta sonu hava nasıl olacak Hafta sonu hava durumu raporları 17-18 Şubat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2024 01:58

Hafta sonu hava durumu raporları takip ediliyor. Bu hafta sonu yağmur var mı? sorusu da cumartesi ve pazar günü için planı olan kişilerce sorgulanıyor. Son haftalarda Türkiye genelinde soğuk ve yağışlı havalar etkili oluyor. Hafta sonunun gelmesiyle beraber de izin gününü fırsat bilenler dışarı çıkmak için plan yapıyor. 17 Şubat Cumartesi İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ve güneydoğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, Yarın hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? İşte 17-18 Şubat hava durumu raporları!

Haberin Devamı

Cumartesi – Pazar hava durumu raporları plan yapan kişilerce merak ediliyor. 17 Şubat Cumartesi İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ve güneydoğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki, Hafta sonu İstanbul’da yağmur yağacak mı? Bugün hava nasıl olacak? İşte 17 Şubat Cumartesi İstanbul hava durumu raporları

HAFTA SONU İSTANBUL’DA YAĞMUR YAĞACAK MI?

İstanbul’da 17 Şubat Cumartesi günü hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

HAFTA SONU HAVA DURUMU RAPORLARI 17-18 ŞUBAT 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ve güneydoğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak; Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis, doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Haberin Devamı

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadeniz’in yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.