Toplu taşıma sefer saatleri 30 Aralık 2023 | Toplu taşımaya Galatasaray ve Fenerbahçe düzenlemesi! İETT ve Metro İstanbul duyurdu ( Toplu taşıma kaça kadar çalışıyor?)

Güncelleme Tarihi:

Toplu taşıma sefer saatleri 30 Aralık 2023 | Toplu taşımaya Galatasaray ve Fenerbahçe düzenlemesi İETT ve Metro İstanbul duyurdu ( Toplu taşıma kaça kadar çalışıyor)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2023 23:39

TFF Süper Kupa finalinin ertelenmesinin ardından Metro İstanbul ve İETT'den açıklama geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yurda dönüşü ile ilgili, Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, gece metrosu olduğu hatırlatılarak, çalışan metroların numaraları paylaşıldı. İETT ise "İstanbul Havalimanı gece seferlerimiz için bugüne özel ek seferlerimiz de planlanmıştır." açıklamasında bulundu. Peş peşe gelen duyurular ile iptal edilen Süper Kupa maçı nedeniyle, Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcuları havalimanından karşılayacak olan vatandaşların 'bu gece toplu taşıma sabaha kadar çalışıyor mu? sorusu yanıt bulmuş oldu. Peki, toplu taşıma kaça kadar çalışıyor? İşte, 30 Aralık toplu taşıma sefer saatleri hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Son dakika haberine göre Metro İstanbul, Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle yurda dönecek takımları karşılamak isteyen vatandaşlara tüm seferlerinin sabaha kadar süreceğini hatırlattı. İETT'den gelen açıklamada da İstanbul Havalimanı'na ek seferler düzenlendiği bildirildi. Yapılan açıklamalar şöyle;

METRO İSTANBUL'DAN GECE METROSU HATIRLATMASI

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Sabaha karşı yurdumuza dönecek şanlı takımlarımızı karşılayabilmeniz için;

M1A Yenikapı Atatürk Havalimanı
M1B Yenikapı-Kirazlı
M2 Yenikapı-Hacıosman
M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı
M5 Üsküdar-Çekmeköy
M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve
M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarımızda Gece Metrosu olduğunu hatırlatmak isteriz.

Haberin Devamı

METRO SEFER SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İETT'DEN EK SEFER AÇIKLAMASI

İETT'den yapılan paylaşımda ise "Değerli İstanbullular, İstanbul Havalimanı gece seferlerimiz için bugüne özel ek seferlerimiz de planlanmıştır. Bilgilerinize sunarız." ifadeleri yer aldı.

İETT SEFER SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ