Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 16:54

Galatasaray Benfica Şampiyonlar Ligi maçı 21 Ekim Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak. Peki, Galatasaray Benfica maçı saat kaçta ve hangi kanalda olacak?

Haberin Devamı

Galatasaray Benfica maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Grupta işleri pek iyi gitmeyen Galatasaray'ın, Benfica karşısında tek hedefi mutlak galibiyet. Peki Galatasaray Benfica maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi

TARİH: 21 Ekim Çarşamba

SAAT: 21.45

KANAL: Tivibu spor

Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

BENFİCA TEKNİK DİREKTÖRÜ İDDİALI KONUŞTU

Atletico Madrid'i deplasmanda devirdiklerine dikkat çeken Benfica Teknik Direktörü Vitoria, Galatasaray maçı için iddialı konuştu.

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda düğümü çözecek maç olarak bakılan Galatasaray-Benfica karşılaşması ile ilgili düşüncelerini paylaşan deneyimli teknik adam sarı-kırmızılı ekibe meydan okudu.

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Vitoria, "Gelecek çarşamba farklı bir maç olacak. Üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Türkiye'de sahaya çıktığımızda tek hedefimiz bu olacak. Ancak değişik bir mücadele olacak. Geriden gelerek kazandığımız Atletico Madrid maçıyla birlikte havamızı bulduk. Yenik duruma düşsek de bırakmayacağımızı gösterdik. Portekiz'deki maçımız kolay değil ama buna karşın Çarşamba gününe tam hazır olacağız. Kazanmaya yönelik çalışmalar yürütüyoruz ve Türkiye'ye galibiyet için gidiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray Benfica maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta

C grubu'nda durum şu şekilde:

Teknik patron Hamza Hamzaoğlu komutasındaki Galatasaray, gruptaki ilk maçında İstanbul'da konuk ettiği Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olmuştu. Sarı-Kırmızılılar, 2. hafta müsabakasında ise Astana ile deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı.

Grupta oynadığı ilk mücadelede evinde ağırladığı Kazak ekibi Astana'yı 2-0'lık skorla geçen Portekiz devi, 2. hafta karşılaşmasında İspanya'da Atletico Madrid ile kozlarını paylaşmış, rakibini 2-1 yenerek önemli bir zafer elde etmişti.

Haberin Devamı

HAGİ'Yİ HATIRLATAN GOL