Gaga Bulut kimdir, kaç yaşında ve nereli? Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut neden gözaltına alındı?

Güncelleme Tarihi:

Gaga Bulut kimdir, kaç yaşında ve nereli Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut neden gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2022 18:01

Sosyal medyada ‘Gaga Bulut’ ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ gözaltına alındı. Sosyal medya uygulamasında kanal açarak cinsel içerikli videolar paylaştığı ve videolardaki kişilere şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan ismin evinden 500 bin lira değerinde altın ve nakit para ele geçirildi. Daha öncede 2018 yılında iki erkek çocuğu para vererek öpüştürdüğü videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Gaga Bulut, 17 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve sonrasında serbest bırakılmıştı. Peki Gaga Bulut, kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, detaylar…

Haberin Devamı

Kamuoyu tarafından ‘Gaga Bulut’ ismiyle tanınan Bulut Altuğ, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sosyal medyada paylaşımları ile tartışma konusu olan isim daha öncesinde 17 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve serbest kalmıştı. Polis ekipleri, Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme veya Ele Geçirmek, Şantaj suçlarından bugün şüpheliye ait adrese operasyon yaptı. Yaşanan son gelişmelerin ardından Gaga Bulut’un hayatına ilişkin araştırmalar arttı. Peki Gaga Bulut’un gerçek ismi ne, kaç yaşında? İşte, detaylar…

GAGA BULUT KİMDİR?

Gaga Bulut’ adıyla tanınan sosyal medya fenomeninin gerçek adı Bulut Altuğ’dur.

26 yaşındaki Gaga Bulut adını kullanan kişinin aslen Vanlı olduğu bilinmektedir. Daha öncesinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda  fenomen olmak için ailesinin yanından ayrıldığını ve İzmir’e yerleştiğini söylemiştir. 

Haberin Devamı

Öte yandan Bulut Altuğ, 2018 Ekim ayında İzmir’de iki erkek çocuğa 100 lira vererek öpüştürdüğü videoyu sosyal medya hesaplarında yayınladığı için yargılandığı davada 17 yıl hapis cezasına çarptırılmış, daha sonra da serbest kalmıştı.

GAGA BULUT NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  "iamgagabulut" adlı Instagram hesabından toplumun genel ahlakanı bozan paylaşımlar yapan sosyal medya fenomenini takibe aldı. 

Çalışmalarını sürdüren ekipler, kamuoyunda 'Gaga Bulut' takma adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ'un (26) Telegram adlı sosyal medya uygulaması üzerinden kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, elde ettiği görsellerde yer alan kişilere de görsellerin kaldırılması için şantaj yaptığını tespit etti.