ETİ Maden kura sonuçları açıklandı.. İşte, sözlü sınava girecek olan adayların listesi

Güncelleme Tarihi:

ETİ Maden kura sonuçları açıklandı.. İşte, sözlü sınava girecek olan adayların listesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2024 12:54

ETİ Maden kura sonuçları, 20 Şubat 2024 tarihinde kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Bandırma Bor Asit Fabrikaları ve Bigadiç Bor İşletme Müdürüğü'ne yapılacak olan personel alımı için ilk aşama tamamlandı. Binlerce başvurunun bulunduğu süreçte, ilk etabı geçen vatandaşlar, ikinci etapta sözlü mülakata tabii tutulacak. İşte, ETİ Maden kura sonuçları hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

ETİ Maden kura sonuçları kapsamında adaylara aşağıdaki duyurularda bulunuldu;

BİGADİÇ BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 45 İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV DUYURUSU

Teşekkülümüz Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 9 ayrı branştan toplam 45 sürekli işçi alımı için, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, 16/18.04.2024 tarihilerinde ekte açık adresi belirtilen İşletmemizde sözlü sınav yapılacaktır. Bu nedenle, adayların isimlerinin karşılığında yer alan tarih ve saatte, nüfus cüzdanı (1 asıl-1 fotokopi) ile mezun olduğu okul diploması veya noter tasdikli sureti (1 asıl-1 fotokopi) ve E-Devlet şifreleriyle birlikte, ekte açık adresi belirtilen iş yerimizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

BİGADİÇ BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 45 İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV DUYURUSU.pdf

BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 42 İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV DUYURUSU

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 7 ayrı branştan toplam 42 sürekli işçi alımı için, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, 18/19.04.2024 tarihilerinde ekte açık adresi belirtilen İşletmemizde sözlü sınav yapılacaktır. Bu nedenle, adayların isimlerinin karşılığında yer alan tarih ve saatte, nüfus cüzdanı (1 asıl-1 fotokopi) ile mezun olduğu okul diploması veya noter tasdikli sureti (1 asıl-1 fotokopi) ve E-Devlet şifreleriyle birlikte, ekte açık adresi belirtilen iş yerimizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü 42 İşçi Alımı Sözlü Sınav Takvimi.pdf