EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Tüm dikkatler ÖSYM'ye çevrildi

Güncelleme Tarihi:

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak Tüm dikkatler ÖSYMye çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2023 11:05

EKPSS sonuçlarında geri sayım devam ediyor. Tercih başvuruları 05-13 Ocak 2023 tarihleri arasında tamamlanan EKPSS yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin değerlendirmelerinin ardından AİS ekranından ilan edilecek. Kura usulü yapılacak yerleştirmelerde, ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engelli adayların EKPSS’de alınan puanlar önemli olacak. İşte, EKPSS tercihlerinde son durum...

Haberin Devamı

2023-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme başvuru işlemleri 05-13 Ocak 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Yerleştirme yapılırken sınava girilen öğrenim düzeyi, cinsiyet, mezun olunan alan/dal/bölüm/program ile kadrolar için aranan nitelikler arasındaki tutarlık kontrol edilecek. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

EKPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıl EKPSS yerleştirmeleri 17 Şubat 2022 tarihine gerçeklemişti.

Bu sene de şubat ayının ikinci haftasında atamaların Sağlık Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamalara haberlerimizde yer vereceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası: