Divriği Belediyesi hangi partide? Sivas Divriği Belediye Başkanı kimdir? 2019 Divriği yerel seçim sonuçları...

Güncelleme Tarihi:

Divriği Belediyesi hangi partide Sivas Divriği Belediye Başkanı kimdir 2019 Divriği yerel seçim sonuçları...
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 11:32

Divriği Belediyesi hangi parti? sorusu seçimler öncesi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinin 31 Mart tarihinde yapılması yapılması planlanıyor. 2019 Divriği yerel seçim sonuçları da bu sebeple araştırılıyor. Peki, Sivas Divriği Belediyesi hangi partide? Divriği Belediye Başkanı kimdir?

Haberin Devamı

2024 yerel seçimleri yaklaşıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi 2019’da yapılan seçim sonuçları merak ediliyor. Sivas Divriği Belediyesi hangi partide' sorusu da bu nedenle araştırılıyor. Peki, 2019 Divriği Belediye Başkanı kim seçildi' İşte Divriği yerel seçim sonuçları 2019

DİVRİĞİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Divriği için 7.064 oy kullanıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Başkan adayı Hakan Gök %49.35 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Şu anda Divriği Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetiliyor.

DİVRİĞİ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN GÖK KİMDİR?

1973 yılında Divriği'de doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Divriği'de tamamladım. Üniversite eğitimimi İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde yaptım. 1995 yılından beri 13 yıldır Divriği'de Veteriner Hekim olarak görev yaptım.1973 yılında Divriği'de doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Divriği'de tamamladım. Üniversite eğitimimi İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde yaptım. 1995 yılından beri 13 yıldır Divriği'de Veteriner Hekim olarak görev yaptım.
Dünyanın neresinde olursanız olun sizinle birlikte olma olanağını sağlayan bu sitemizde sizinle buluştuğumuz için mutluyuz.
Sizleri, gönül dolusu sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Milattan önce ikibin yılına kadar giden tarihi ve kültürel değerlere sahip olan, DİVRİĞİ 'mizle ilgili olarak sizlere bu sayfalarda tüm bilgileri, yeni oluşumları, çalışmaları ve her türlü birikimi aktarmayı hedefliyoruz.
Sürekli gelişmenin temel koşulu olan mevcudu yeterli görmeyip daha iyi yapmayı ve iyi yapılan her şeyin daha iyisinin yapılabileceğini akıldan çıkarmamayı ilke edindik.
Sizler bu sayfalarda DİVRİĞİ 'ye ait bir çok bilgi ile buluşacak ilçemizle ilğili her şeyden haberdar olabileceksiniz, belediyemizin çalışmaları ile ilgili sayfalara ulaşabilecek ayrıca eleştirilerinizi ve önerilerinizi sunarak bizlere katkı sağlayabileceksiniz.Unutmayın çağdaş daha güzel, gelişmiş bir DİVRİĞİ yaratmak hepimizin hedefi. Sayfamıza bir kez daha hoş geldiniz.