Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 15:48

Beşiktaş ve Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in lideri Beşiktaş evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Haberin Devamı

Süper Ligi'in lideri Beşiktaş evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. 14. haftayı lider olarak tamamlayan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadında liderliğini korumak istiyor. Mustafa Denizli yönetiminde bu sezonun ilk derbi maçına çıkacak olan Galatasaray ise rakibinden 3 puan alıp zirvede yer almayı düşünüyor.  Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman


BEŞİKTAŞ GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 15. haftanın kapanış maçında ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadında başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

TARİH: 14 Aralık 2015 Pazartesi
SAAT: 20.00
STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı
YAYIN: Lig TV 

Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman


DERBİNİN BİLETLERİ SATIŞTA!

Haberin Devamı

Lig zirvesini önemli ölçüde etkileyecek olan Beşiktaş Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 14 Aralık Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin Beşiktaş Passolig kart sahipleri için satışa sunulduğu bildirildi.

DERBİNİN BİLET FİYATLARI;

Batı Tribün VIP: 250 TL
Batı Tribün: 120 TL
Doğu Tribün: 80 TL
Kuzey Tribün: 40 TL
Güney Tribün: 40 TL



ERSAN GÜLÜM KADROYA DAHİL Mİ?

Sakatlığı nedeniyle takımından ayrı kalan Ersan derbide forma giyecek. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Ersan Adem Gülüm'ün Galatasaray maçına tamamen hazır olması için Beşiktaş sağlık kurulu seferber oldu. Sporting Lizbon karşısında riske edilmeyecek olan tecrübeli defans oyuncusunun derbiye büyük ihtimalle sahada olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

GÖKHAN TÖRE'NİN KRİTİK DURUMU

Beşiktaş'ın Kayserispor'la oynadığı maçta sakatlanan Gökhan Töre, kenara gelmek zorunda kaldı. Beşiktaş'ın Kayserispor'la oynadığı maça ilk 11'de başlayan Gökhan Töre, 63. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş'ta cezalı Quaresma'nın yerine maça ilk 11'de başlayan Gökhan Töre, sakatlık geçirdi.

Karşılaşmanın 60. dakikasında sağ kanattan orta yapmaya çalışırken sakatlanan ve birkaç dakika kendisini test eden deneyimli kanat oyuncusu, iyi görünmesine rağmen riske edilmeyerek kenara alındı. Yürüyerek saha dışına gelen Gökhan, doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.

Haberin Devamı

DERBİ TARİHİNİN EN GOLCÜ OYUNCUSU

Derbi tarihinde en çok gol atan oyuncu, Beşiktaş formasıyla Galatasaray'a toplamda 29 gol atan Hakkı Yeten'dir. Derbilerde attığı 21 golle en çok gol atan üçüncü oyuncu konumundaki Gündüz Kılıç, Galatasaray adına derbi tarihinin en golcü oyuncusudur. Öte yandan 30 Haziran 1940'taki 9-2'lik maçta Gündüz Kılıç, Beşiktaş kalesine beş gol atarak derbi tarihinde bir maçta en çok gol atan oyuncu unvanını elinde bulundurmaktadır.