Bağcılar-Güngören tramvay neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek? T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri için açıklama geldi!

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar-Güngören tramvay neden çalışmıyor, ne zaman düzelecek T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri için açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2023 12:54

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın Güngören durağında yaşanan aksaklık nedeniyle seferlerin durumu merak konusu oldu. Vatandaşlar Bağcılar-Güngören durakları arası seferlerin ne zaman düzeleceğini araştırıyor. Konuyla ilgili olarak da Metro İstanbul'dan açıklama geldi ve Kabataş Bağcılar arasında seferlerin başladığı bildirildi.

Haberin Devamı

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferini yapan tramvay Kabataş istikametinde ilerlerken Güngören durağında raydan çıktı. Bu nedenle Güngören ve Bağcılar İstasyonları arasında seferler yapılamıyor. Olay yerine sevk edilen İBB ekiplerinin çalışması sürüyor.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılmaktadır. Sefer yapılamayan Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilmektedir. denildi.

Son gelen açıklamada ise T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerinin Kabataş-Bağcılar arasında yapılmaya başlandığı belirtildi.