Avanak Abdi ne zaman ve nerede çekildi? İşte Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Avanak Abdi ne zaman ve nerede çekildi İşte Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2022 10:47

Avanak Abdi filmine dair tarih ve çekim yeri araştırmaları hız kazandı. Başrollerini Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın paylaştığı filmin yönetmeni Natuk Baytan'dır. Yılların eskitemediği filmin senaryosu ise Suavi Sualp'e aittir. Peki, Avanak Abdi ne zaman ve nerede çekildi?

Haberin Devamı

Avanak Abdi filmi, 1978 yılında vizyona girenler arasında. Filmde Abdi'nin aşkı ele alınıyor. Kemal Sunal'a ise filmde Ayşen Gruda eşlik ediyor. İşte, filme dair ayrıntılar...

FİLMİN GENEL KONUSU

Apti arkadaşı Nuri ile birlikte afiş asmaktadır ve afişini astığı ses sanatçısı Nevin Şenses'e aşıktır. Apti parası olmadığı için Nevin'in onunla ilgilenmediğini düşünür. Bir gün Apti Nevin'i dinlemek için gazinoya gelir. Ufak bir karışıklık sonucu Apti'yi Urfalı Apti sanırlar ve hürmet gösterirler. Apti gazinoda Nevin'e âşık olan gangster Barut Osman'ı bir güzel rezil eder. Osman komiserin tehdidinden dolayı Apti'ye elini bile süremez.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Kemal Sunal - Apti
Ayşen Gruda - Nevin Şenses
Ünal Gürel - Barut Osman
Necdet Yakın - Nuri
Ali Şen - Simsar Cafer
Atilla Ergün - Komiser
Yadigar Ejder - Urfalı Apti
Macit Flordun - Menajer Erto
Arap Celal - Barut'un adamı
Sönmez Yıkılmaz - Barut'un adamı

Haberin Devamı

AVANAK ABDİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İlk kez 1978'de yayınlanan Avanak Apti filmi, Cankurtan Fatih başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekildi.

Haberle ilgili daha fazlası: