Akbank emekli promosyonu ne kadar, şartları neler? Akbank'da 7500 TL'ye varan emekli promosyon ücreti!

Güncelleme Tarihi:

Akbank emekli promosyonu ne kadar, şartları neler Akbankda 7500 TLye varan emekli promosyon ücreti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 16:51

Temmuz ayında uygulanan yüzde 42,35 oranındaki emekli zammının ardından bankaların emekli promosyonu ödemeleri gündemde yer alıyor. Emekli promosyonu rekabeti bankalar arasında devam ederken, en çok araştırılanlardan bir de Akbank promosyon ödemesi oldu. Peki, Akbank emekli promosyonu ne kadar, şartları neler? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Son günlerde emeklilerin gündeminde emekli maaşı banka promosyonları yer alıyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, en yüksek emekli promosyonu veren bankalar konusunda fikir edinmeye çalışıyor. Bu bankalardan biri de Akbank emekli promosyon ücreti oldu. Peki, Akbank promosyonu ne kadar, kaç TL? İşte, Akbank emekli promosyon ödemeleri hakkında bilgiler...

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETİ NE KADAR?

0-1499 TL maaş alanlar: 4.650 TL promosyon

1.500 TL – 2.499TL maaş alanlar: 5.800 TL promosyon

2.500 TL ve üzeri maaş alanlar: 7.000 TL promosyon

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON NE ZAMAN BİTİYOR, ŞARTLARI NELER?

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 1 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başvuru içib şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.