2022-2023 güz dönemi yaklaşıyor... AUZEF ders seçimi ne zaman yapılacak? İşte AUZEF ders ekleme ve silme tarihleri

Güncelleme Tarihi:

2022-2023 güz dönemi yaklaşıyor... AUZEF ders seçimi ne zaman yapılacak İşte AUZEF ders ekleme ve silme tarihleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 17:40

AUZEF ders seçim tarihleri araştırılıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz Yarıyılı için kayıt yenileme sürecinin ardından ders seçim işlemleri yapılacak. Ders seçimi yapmak isteyen öğrenciler, belirtilen tarihlerde işlemlerini gerçekleştirecek. Peki AUZEF ders seçimi ne zaman yapılacak? İşte İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ders seçim tarihleri...

Haberin Devamı

Fakülteye ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler, kayıt yaptırdığı öğretim yılının ilk yarıyılında okutulan tüm derslerini almak zorunda ve üst yarı yıllardan ders alamaz. Ayrıca ödeme işlemleri tamamlandıktan sonra da ders seçimi fakülte tarafından gerçekleştirilecek. AUZEF ders seçimi hakkında bilgiler...

AUZEF DERS SEÇİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

AUZEF Güz dönemi kayıt yenileme 29 Ağustos - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Ders seçim işlemleri 05 - 09 Eylül 2022 tarihleri arasında fakülte tarafından yapılacak.

Ders ekleme ve silme işlemleri ise 12 - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında tamamlanacak.

Belirtilen tarihler dışında yapılan ders alımı/ ders ekle -sil ve üstten ders alma başvuruları kabul edilmeyecek. Üstten ders alma işlemleri ise 12 Eylül - 16 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Haberin Devamı

AUZEF DERS SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

AUZEF kayıt yenilemede ilk olarak öğrenciye ait referans numarası ile ödeme işlemi tamamlanıyor. Ödemelerin kayıt yenileme tarihi içerisinde yapılması gerekiyor. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçim işlemleri de fakülte tarafından yapılıyor.

Ders seçimi tamamlandıktan sonra “Aksis-OBSDers Alma Listesi” sekmesinden dersler mutlaka kontrol edilmeli.

Ders Ekle-Sil talepleri de 12 - 16 Eylül 2022 tarihleri arasında Çözüm Merkezinden (https://auzefcozum.istanbul.edu.tr/ ) alınacak.