Bilecik’te "Güvenli İnternet Kullanımı" Konferansı Verilecek

Güncelleme Tarihi:

Bilecik’te Güvenli İnternet Kullanımı Konferansı Verilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2015 12:34

KONFERANS

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı, Bilecik İnsan Hak ve Değerleri Koruma Derneği ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde; ’’Güvenli İnternet Kullanımı’’ konulu konferans gerçekleştirilecek.
Bilecik İnsan Hak ve Değerlerini Koruma Derneği tarafından yürütülen proje 2014 yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir. ’’Güvenli İnternet Kullanımı’’ konulu konferans, 7 Ağustos Cuma günü, Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması’nda saat: 15:00’da gerçekleştirilecek ve ’’Geleceğimizi Yazalım’’ projesi kapsamında gerçekleştirilen konferansta çocuklar ve aileleri, güvenli internet kullanımı konularında bilgi sahibi olacaklar. 2014 Yılı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında daha önceki dönemlerde, ’’Sosyal Medya Farkındalığı’’ ile ’’Bilgisayar Web Tasarımı’’ konularında yaklaşık 50 kursiyere 160 saatlik eğitimler verildi. Projenin başlıca amacı; ilimizde teknolojiye ilgisi olan gençlerin yeni donanım ve yazılım teknolojileri ile tanışmaları, öğrenilen teknolojileri yararlı bir şekilde kullanmaları, yeni bilgiler edinmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için katkı sağlamaktır.
Bilecik Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Birimi’nde uzman kişiler tarafından verilecek olan ve ’’Geleceğimizi Yazalım’’ projesinin son programı olan ’’Güvenli İnternet Kullanımı’’ konulu konferansa katılımın yüksek olması hedefleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!