Beyoğlu’nda Camiler Ramazan’da Pırıl Pırıl

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’nda Camiler Ramazan’da Pırıl Pırıl
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2015 12:30

Beyoğlu Belediyesi Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı bir ortamda ibadet etmesi için 89 camide temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 16 kişiden oluşan iki ekip ise Ramazan ayı boyunca camilerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam edecek.
Beyoğlu’nda bulunan ibadethaneleri, okulları düzenli olarak temizleyen Beyoğlu Belediyesi, Ramazan ayında 89 camiyi dezenfekte etti. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün gözetiminde yapılan halı temizleme çalışmaları son teknolojik malzemeler kullanılarak yapıldı. Halıların yıkanması, ıslak ve kuru zeminlerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla mabetler pırıl pırıl bir görünüme kavuştu.
BAKTERİLERİN OLUŞMASI ENGELLENİYOR
Temizlik için kullanılan yüksek teknoloji sayesinde ibadethanelerde oluşan nem, küf, rutubet ve mantar gibi bakterilerin önüne geçilirken, yaz aylarında ibadet eden müminlere hijyenik ve ferah bir ortam sağlanıyor. Bunun yanı sıra yapılan temizlik çalışmalarıyla da vatandaşların yoğun kullandığı cami, okul gibi mekânlarda muhtemel hastalık bulaşma riski de ortadan kaldırılmış oluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!