Belediyeden Talasemi Derneği'ne destek

Güncelleme Tarihi:

Belediyeden Talasemi Derneğine destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 13:34

 Belediyeden Talasemi Derneği'ne destek

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi tarafından Talasemi Derneği'ne, masa, sandalye ve tost makinesi hibe edildi.

Kumluca ve Finike'de faaliyet gösteren Talasemi Derneği tarafından Finike'de açılan ve geliri ihtiyaç sahibi Talasemi hastaları yararına kullanılacak lokal için Kumluca Belediyesi tarafından masa, sandalye ve tost makinesi hibe edildi. Kumluca Belediyesi'ne hibe malzemeleri teslim almaya gelen Talasemi Derneği Başkanı Tayfun Aksoy ve Kumluca Sorumlusu Serkan Demiral, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya teşekkür etti.

Dernek olarak bir lokal açmayı ve buradan elde edilecek gelirle ihtiyaç sahibi Talasemi hastalarına yardımcı olmayı arzuladıklarını anlatan Aksoy, "Lokalimiz açılırken belediye başkanlarımız bize çok yardımcı oldu. Kumluca Belediye Başkanımız lokalimize masa, sandalye ve tost makinesi hibe etti. Kendilerine derneğimiz ve Talasemi hastalarına adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Talasemi Derneği'nin Kumluca, Finike ve diğer ilçelerdeki Talasemi hastalarını bir araya getirerek, büyük bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi. Dernek çatısı altında lokal açılmasının da güzel bir düşünce olduğunu vurgulayan Çetinkaya, "Belediye olarak her zaman elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Bugün de bizden talep edilen desteği verdik. İnşallah faydalı olabilmişizdir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!