Belediye Başkanı Özgökçe refakatçi misafirhanesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Belediye Başkanı Özgökçe refakatçi misafirhanesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 10:10

Belediye Başkanı Özgökçe refakatçi misafirhanesini ziyaret etti

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın Tuşba İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında açılan ve ücretsiz hizmet veren refakatçi misafirhanesini ziyaret etti. Burada hasta ve hasta yakınlarıyla iftar açan Başkan Özgökçe, hizmetin daha iyi olması için misafirhanede kalanlardan görüş aldı.

Berebarindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, MTA Bölge Müdürü Ali Aydın ile misafirhaneyi ziyaret eden Tuşba İlçesi Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, iftar açtıktan sonra dinlenme salonunda hasta ve hasta yakınlarını dinledi. Daha iyi hizmet sunulması için belediye olarak ellerinden gelen her gayreti göstereceklerini belirten Başkan Özgökçe, misafirhanede kalanların isteklerini tek tek not etti. Başkan Özgökçe,"Açtığımız refakatçi misafirhanemizde amacımız gelen misafirlerimize evlerinde ki ortamı, huzuru sağlamak ve onlara sıcak yuvalarını aratmamaktır. Bizler yerel yönetimler olarak, sosyal destek ve toplumun acil ihtiyaçlarından olan bu ve benzeri projelerde her zaman imza attık" dedi.
 
Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ise, misafirhanede Van, Bitlis, Hakkari ve Muş illeri ve ilçelerinden gelen hasta ve refakatçilerini misafir ettiklerini belirterek,"3 yıldır açık olan misafirhanemizden bugüne kadar yaklaşık 40 bin vatandaşımız faydalanmıştır. Misafirhanede akşam yemekleri 4 çeşit ve sabah kahvaltısı 5 çeşit Van kahvaltısı ücretsiz olarak verilmektedir. Ayrıca sosyal etkinlikler yapılmaktadır" dedi.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!