Başkent'ten

Güncelleme Tarihi:

Başkentten
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2006 00:00

Kutlamalara 5 bin öğrenci katıldı

ALTINDAĞ

ALTINDAĞ Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı Seğmenler Kent Meydanı’nda düzenlenen kutlama törenlerine Altındağ’daki 15 okuldan yaklaşık 5 bin öğrenci ve öğretmen ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törene Kaymakam Mustafa Altıntaş, Garnizon Komutanı, Belediye Meclis Başkanı Mehmet Emin Ayaz, Yardımcıları Yunus Keleş ve Gökalp Yılmaz katıldı.

Önce sertifikayı al sonra işini kur

MAMAK

MAMAK Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü’nce düzenlenen Meslek Edindirme ve Geleneksel Osmanlı El Sanatları tezhip, ebru, biçki, dikiş ve makine nakış, takı tasarımı, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, saz, gitar, ney, tiyatro, halk oyunları kursları ile tabldot aşçılığı, erkek berberliği, hasta ve yaşlı bakımı, enstrüman ustalığı kayıtları da devam ediyor.

Tarım ve turizm çalıştayı yapıldı

BEYPAZARI

BEYPAZARI'nda kırsal kalkınmada tarım, turizm ve çevre konusunda çalıştay düzenlendi. Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde, Ankara Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, Belediye ve Doğa Derneğinin katkılarıyla düzenlenen çalıştayda, Beypazarı'nın tarım ve turizmi değerlendirildi. Çalıştaya öğretim üyeleri de katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!