‘Başkent’in yıldızıyım’

Güncelleme Tarihi:

‘Başkent’in yıldızıyım’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2015 01:44

Tecrübelu futbolcu, “Antalyaspor’un Eto’o’su, Fenerbahçe’nin Nani ve Van Persie’si varsa Gençlerbirliği’nin de El Kabir’i var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin geçen sezonun devre arasında kadrosuna kattığı ve oynadığı futbolla dikkati çeken ismi Moestafa El Kabir, Süper Lig ekiplerinin yaptığı “yıldız” transferlere ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. El Kabir, “Antalyaspor’un Eto’o’su, Fenerbahçe’nin Nani ve Van Persie’si varsa Gençlerbirliği’nin de El Kabir’i var” dedi. Yıldız futbolcularla beraber ya da onlara karşı oynamanın büyük bir zevk olduğunu dile getiren Fas asıllı Hollandalı futbolcu, “Büyük futbolcularla oynamak çok güzel bir duygu ama onlar da biz de futbolcuyuz. Farkımız, onlar bizden biraz daha fazla para kazanıyor” diye konuştu.

“TAKIM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”


Gençlerbirliği’ne geldiğinde takımın durumunun iyi olmadığını hatırlatan El Kabir, şöyle konuştu:
“Bir kaç hafta sonra İrfan Buz hoca gönderildi ve yerine Mesut Bakkal getirildi. Ben takımım için elimden geleni yaptım. Ondan sonraki sonuçlar da ortada. Ancak sezonun son birkaç maçı iyi oynamadım. Yüksek hedeflerim var ve yer aldığım her takımda tüm gücümle mücadele veririm. Rakip ne seviyede olursa olsun, kazanmak için elimden geleni yaparım. Fenerbahçe’ye gol attım ve çok sevindim. Performansım yükselecek. İnşallah bu sene daha iyisini yapacağım.”
El Kabir, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberleriyle çok fazla ilgilenmediğini vurgulayıp, “Transfer gerçekleşmediği sürece yazılan sadece haberdir. Yazılanlar beni çok fazla etkilemiyor. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Gençlerbirliği ile sözleşmem devam ettiği sürece takımım için elimden geleni yapacağım. Gelecekte ne olur bilemem” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!