Başkan Zolan turizmcilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Zolan turizmcilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2017 18:02

Başkan Zolan turizmcilerle buluştu

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği üyeleriyle bir araya gelip yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Denizli'nin turizmden aldığı payın artması için alternatif turizm alanında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi'ni hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Osman Zolan, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve turizmciler ile bir araya gelerek, yeni dönemde yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi. Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl da ulusal ve uluslararası fuarlarda Denizlili turizmcinin yanında yer alacağını söyleyen Osman Zolan, alt yapı, üst yapı, yeşil alanlar gibi klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında şehrin geleceğine yön verecek yatırımlara imza attıklarını belirtti. Bacasız sanayi olan turizme büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, alternatif turizm anlamında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi gibi büyük yatırımlara imza attıkları söyledi. Bu yıl EMİTT ve İzmir Turizm Fuarı gibi organizasyonlara yine destek vereceklerini söyleyen Başkan Zolan, büyük başarı sağlayan Termal İyi Gelir projesinin de devam edeceğini vurguladı. Yaptıkları çalışmalarla Denizli'nin turizmde en büyük sorunu olan günübirlik turlar yerine konaklamalı ziyaretleri artırmak istediklerine dikkat çeken Başkan Zolan, "Denizli'nin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatmaya devam edeceğiz. Kentimizi her alanda bir adım daha ileri götürmek için birlik ve beraberlik içinde gece gündüz çalışacağız" diye konuştu.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ise katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Denizli'nin turizm potansiyelinin çok üst seviyede olduğunu kaydeden Şen, Büyükşehir Belediyesi ile kentin turizmden alacağı payın daha da artması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!