Başkan Yazgı Belediye Çalışmalarını İnceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yazgı Belediye Çalışmalarını İnceledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 11:53

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI YAZGI, BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Aksaray Belediyesi, 50 yıldır hizmet gitmeyen Hamidiye Alaca’ya su ve kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin yanı sıra birçok hizmeti de beraberinde gerçekleştiriyor.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hamidiye Alaca’ya giderek belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hamidiye’yi ziyareti sırasında Bahçesaray Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven ve Kırımlı Mahallesi Muhtarı Muhsin Baştuğ ile vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yazgı, halen devam etmekte olan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yazgı, içme suyu, kanalizasyon ve yol açma çalışmaları sırasında vatandaşların kendilerine gösterdiği kolaylıktan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Hamidiye ve diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız hak ettikleri hizmeti en kısa sürede alacak. Huzur ve mutluluk içinde yaşayacaktır” dedi.
Bahçesaray Mahallesi Muhtarı Yaşar Güven Başkan Yazgı’ya teşekkür ederek, “Hamidiye’de Başkanımızın gelmesiyle birlikte bir buçuk yıl içerisinde çok büyük çalışmalar başladı. Bunlar gözle görünüyor. Mahallemize baktığınız zaman her sokağında çalışma yapılıyor. Belediyemizden ve Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Şu anda su şebekemiz yüzde 80 oranında bitmiş durumda. Yakında tamamı bitecek inşallah. Burada oturan halkımız şebeke suyuna kavuşmuş olacak. Yine kanalizasyon çalışması devam ediyor. Bu çalışmalar bittikten sonra burası Aksaray’ın nezih mahallelerinden birisi olacaktır. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’dan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!