Başkan Yaşar, Serhatlılar’la İftar Sofrasında Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar, Serhatlılar’la İftar Sofrasında Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 10:20

Ramazan ayında iftar çadırlarına konuk olan ve vatandaşlarla sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de Serhat Mahallesi Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.
İftar yemeğine Yaşar’ın yanı sıra Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğluda katıldı. İftar öncesi seslendirdikleri ilahiler ile vatandaşlardan tam puan alan Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan, Kur’an tilaveti ile mest etti. Tıklım tıklım dolu olan pazar yerinde ezanın okunmasının ardından sofra duası ile oruçlarını açan Yenimahalleliler’e yayla çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı, salata ve tulumbadan oluşan menü ikram edildi.
İftar sonrası düzenlediği geleneksel Ramazan eğlenceleri ile de vatandaşa adeta eski Ramazanları yaşatan Yenimahalle Belediyesi, Hacivat-Karagöz ve kukla gösterisiyle vatandaşları eğlendirirken Ramazan şerbeti ve çay ikram etmeyi de unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Serhatlılar’ın yoğun ilgi gösterdiği iftarda Sağlık İşleri Müdürlüğü hasta nakil aracını alanda hazır bekletirken, zabıta ekipleri de alanda güvenliği sağladı. Aynı zamanda Destek Hizmetleri personeli de yaşlılara ve engellilere yemek servisi yaparak hizmet ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli iftar sonrası pazarın temizliğini üstlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!