Başkan Yaşar sanayici ve iş adamları ile iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yaşar sanayici ve iş adamları ile iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 12:00

Başkan Yaşar sanayici ve iş adamları ile iftar yaptı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sanayici ve iş adamları ile iftar sofrasında buluştu. İÇASİFED Başkanı Mehmet Akyürek, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve OSİAD Başkanı Ahmet Kurt'un ev sahipliğinde Lale Restoranda düzenlenen iftar davetine ASO Başkanı Nurettin Özdebir, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Ostim OSB Başkanı Orhan Aydın, GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kesimal, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe başta olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluşun temsilcileri katıldı.
İftarda konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Ramazan ayı hoşgörü, sevgi, kardeşlik ayı. Ancak maalesef son yılların Ramazanları ne Türkiye'de ne İslam aleminde bu duygular içerisinde geçmiyor. Bu ayda ülkemizde terör, şiddet, cinayet, kin ve nefret gibi olaylar daha da artıyor. Ramazanı bile olması gerektiği gibi manevi duygularla yaşayamıyoruz. Ramazanın hoşgörüsü ve bereketi ülkemiz üzerine olsun" dedi. 
Kısa bir konuşma yaparak Ramazan'ın Türkiye ve dünyaya barış getirmesi temennisinde bulunan OSİAD Başkanı Ahmet Kurt “ Ramazan ayı, sevgi ve muhabbet ayıdır. Paylaşmanın adıdır. Berekettir, dostluktur. Bu bereketin artmasını canı gönülden arzu ediyoruz. Kardeşlik sofralarımız daim olsun" diye konuştu.  
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!