Başkan Uysal, vatandaşlarla iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, vatandaşlarla iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 10:20

Başkan Uysal, vatandaşlarla iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - VATANDAŞLARLA iftar yemeğinde buluşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin bazı uygulamalarının Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, Yenigün Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde iftar yemeği verdi. Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'li ilçe yöneticileri, Muratpaşa İlçesi'ndeki bazı muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğine yoğun ilgi gösterildi. Dağıtılan iftar menüsü için vatandaşlarla birlikte sıraya giren Başkan Uysal, sırası gelince; tavuk sote, çorba, pilav ve tatlıdan oluşan iftarlığını alarak vatandaşların yanına oturdu.

İftar ezanı okunana kadar vatandaşlarla görüşen Uysal, bulduğu her fırsatta belediye olarak vatandaşlara hesap verdiklerini, yaptıkları çalışmaları anlattıklarını söyledi. Türkiye'de ilçe belediyeleri arasında bazı uygulamalarda en önde olduklarını da vurgulayan Uysal, "Türkiye'de kişi başına en fazla asfalt döken ve bu asfaltı kendi fabrikasında en ucuza üreten belediye, Muratpaşa Belediyesi'dir. Bu hepimizin başarısıdır. Yine sizin belediyeniz Türkiye'de kişi başına en fazla yeşil alan üreten ilçe belediyesidir. Yer altı çöp konteyneri üreten ve çöp konteynerlerini yer altına alan ilk belediyedir. 21 bin kişiye sosyal, yaşlı, engelli gibi dayanışma hizmetlerini sağladık. Bu da Türkiye'de en fazla hizmet veren 3 belediyeden birisidir. Belki de en ön sıradakidir" diye konuştu.

Uysal, Ramazan süresince her gün başka bir mahallede iftar yemeğinde vatandaşlarla birlikte olacaklarını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!