Başkan Uysal, Turunç Masa'da vatandaşları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uysal, Turunç Masada vatandaşları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 14:04

Başkan Uysal, Turunç Masa'da vatandaşları dinledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Uysal, 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek başladığı ve her çarşamba günü Turunç Masa'da düzenlenen 'Halk Günü'nde Muratpaşalılarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Turunç Masa'daki randevusuz görüşmede 11- 14 Ağustos tarihleri arasında Isparta'da gerçekleşen, Golbol Türkiye Bayanlar Yükselme Ligi'nden kupayla dönerek 2'nci lige yükselen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü bayan takımının oyuncuları ve yöneticilerini kabul etti. Ziyarete Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Başkanı Kamil Çam, Kulüp Başkanı Mehmet Kahramanoğulları, golbol antrenörü Ufuk Çam, takım kaptanı Merve Demir, oyuncular Ayşe Karatepe ve Menekşe Saadet Akdağ yer aldı.

MURATPAŞA SAYESİNDE

Takım adına Kaptan Demir, Muratpaşa Belediyesi'nin tesislerini kullanıma açmasıyla turnuvaya daha fazla antrenman yaparak hazırlanma şansı yakaladıklarını belirterek, "Bu sayede lige yükseldik. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

AMATÖR SPORUN YANINDA

Başkan Uysal, kazandıkları başarı dolayısıyla oyuncuları ve kulüp yöneticilerini kutlarken, Muratpaşa'da okul alanlarına yaptıkları spor salonlarının öneminin bu başarıyla birlikte bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Başkan Uysal, "Bu başarı, spor salonlarımızın amatör sporlarını gelişmesinde ne kadar önemli olduğunu bir kanıtıdır. Hepinizi tebrik ediyorum. Antalya'mızı, Muratpaşa'mızı çok iyi bir şekilde temsil ettiğiniz için de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

DÖRDÜNCÜSÜ YAPILIYOR

Muratpaşa Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle imzalanan protokol çerçevesinde Güzeloba İlkokulu, Dilşad Refizade İlkokulu ve Ermenek Ortaokulu'nda spor salonları inşa etti. Muratpaşa Belediyesi, 4'üncü spor salonunu ise Memurevleri Mahallesi'nde Namık Kemal İlkokulu'na inşa ediyor. Spor salonu yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!