Başkan Uyar'a 4. yıl kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Başkan Uyara 4. yıl kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 12:52

Başkan Uyar'a 4. yıl kutlaması

Haberin Devamı

İZMİR'in Urla ilçesinin ilk kadın Belediye Başkanı Sibel Uyar, mazbatayı alışının dördüncü yılını Urla Belediyesi personelinin hazırladığı pastalı sürprizle kutladı.

Urla Belediyesi çalışanları Başkan Sibel Uyar'ı pasta ve alkışlarla karşılayarak iyi dileklerde bulundu. Başkanlık mazbatasını aldığı 2 Nisan tarihinin yıldönümünde çalışma arkadaşlarıyla kucaklaşan Uyar, "Bundan sonra çok daha güzel işlere imza atacağız" dedi. Uyar şunları söyledi:

"Dört yılı bitirdik. Özellikle belirtmek istiyorum sizleri bırakmaya hiç niyetim yok. İyi ki sizleri tanımışım, iyi ki hayatıma böyle bir tecrübeyi katmışım. Bu dört sene, beni ben yapan değerleri daha farklı hissettiğim yıllar oldu. Tek kişinin bir şey olmadığını birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde nelerin yapılabileceğini gördük. Ben hepinizden razıyım. Allah da hepinizden razı olsun. Hepinize çok teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kentin kalkınma hedefleri doğrultusunda hazırladığımız planları uygulama konusunda çalışacağız."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!