Başkan Usta’dan ’Yaratıcı İkizler Atölyesi’ne Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Usta’dan ’Yaratıcı İkizler Atölyesi’ne Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 09:22

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Kaymakam Yaşar Karadeniz, ’Yaratıcı İkizler Sanat ve Tasarım Atölyesi’ni ziyaret etti.
İstanbul Kalkınma Ajansı, Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’nın destekleriyle yürütülen ve aynı zamanda engelli gençler ile normal gençleri biraraya getirerek paylaşımlarını artırmaya çalışan ’Yaratıcı İkizler Sanat ve Tasarım Atölyesi’ projesinin iki önemli misafiri vardı. Yıldız Tabya Bilgi Evi’nde çalışmalarını sürdüren atölyeleri ziyaret eden Başkan Usta ve Kaymakam Karadeniz, burada keçe, takı tasarım, fotoğrafçılık ve kek kurabiye yapımı kurslarında gençlerle sohbet etti. Engelli ve normal gençlerin kendi elleriyle hazırladıkları ikramları tadan Başkan Usta ve Kaymakam Karadeniz, gençlerin birlikte ürettiği ürünlerin yapım anında onları izlediler.
Başkan Usta’nın bir engelli gençle kolbastı oynarken, gençlerle de bol bol sohbet etti. Engelli gençlerin velilerinin de büyük ilgi gösterdiği ziyaret sırasında bol bol fotoğraf çekildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!