Başkan Tok, mahalle sakinleriyle iftar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok, mahalle sakinleriyle iftar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 16:28

Başkan Tok, mahalle sakinleriyle iftar yaptı

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) – SAMSUN'un İlkadım Belediyesi tarafından mahallelerde kurulan komşu iftarları kapsamında Cedit, Liman ve Hançerli mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

İlkadım Belediyesi'nin bir araya getirdiği Cedit, Liman ve Hançerli mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Komşu iftarlarımızı üç yıldır başarılı, amacına uygun bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İftar alanında bulunan masaları tek-tek gezdim. Komşular, dede-torun, gelin-kaynana bir araya gelmişler. Bizimde komşu iftarlarını yaparken ana gayemiz buydu. Allah’a şükürler olsun ki, üç yıldır bu gayemizi yerine getiriyoruz. Allah tekrar tekrar birliğimizi dirliğimizi daim etsin diyor komşu iftarlarımıza katılarak yine birlik beraberlik örneği gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tok, iftar programının ardından akşam-teravih namazı arası Hastanebaşı Camii'nde Yıldırım Beyazı Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kuru Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ünal’ın katılımıyla gerçekleşen sohbet programına katıldı. Başkan Tok, teravih namaz çıkışı cami cemaati ile bir araya gelerek sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!