Başkan Sekmen: Terör operasyonları nedeniyle Ramazan eğlenceleri yapılmayacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen: Terör operasyonları nedeniyle Ramazan eğlenceleri yapılmayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 13:18

Başkan Sekmen: Terör operasyonları nedeniyle Ramazan eğlenceleri yapılmayacak

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, terörle mücadele operasyonları nedeniyle bu yıl Ramazan eğlencelerinin yapılmayacağını söyledi.

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifadede Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ramazan'ın rahmet ayı olduğunu belirtti. Ramazan ayında birlik ve beraberlik sofralarının kurulacağını ifade eden Başkan Mehmet Sekmen, "Ramazan ayı nedeniyle kent merkezinde Havuzbaşı Kent Meydanı ve Narmanlı Cami yanında iftar çadırı kurduk. 18 ilçemizde birlik ve beraberlik sofraları kapsamında vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapacağız. Vatanımız ve milletimizin bekası için ülkemizde devam eden terörle mücadele operasyonları nedeniyle geçen yıllarda gerçekleşen Ramazan eğlenceleri bu sene yapılmayacak. Mehmetçiğimiz ve emniyet mensuplarımız terörle mücadele ederken bizim Ramazan eğlencesi yapmamız doğru olmazdı. Milli ve maneviyatına gönülden bağlı olan mübarek şehrimizde manevi iklime uygun bir şekilde teravih namazı sonrası Yakutiye Medresesi içinde 'Ramazan İkliminde Müzakereler' adlı sohbet programları düzenleyeceğiz" diye konuştu.

RAMAZAN İKLİMİNDE MÜZAKERELER

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 'Ramazan İkliminde Müzakereler' adlı programına şu isimler katılacak:

"Abdurrahman Dilipak, Hattat Hüseyin Kutlu, Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, Prof. Dr. Mehmet Çelik, Prof. Dr. Rıdvan Canım, Prof. Dr. Nurullah Genç, Prof. Dr. Ömer Özden, Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Prof. Dr. Cengiz Alyılmaz, Doç. Dr. İsmail Altun, Yrd. Doç. Dr. Necati Tetik, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Göktaş, Dr. Zeki Koçak, Halit Bekitoğlu, Nurullah Özkılıç, Murat Ertaş, Mehmet Güney, Hayati İnanç, Veli Velioğlu Hoca Efendi, Muhammed Şevket Gökşan Hoca Efendi, Hanifi İspirli, Mehmet Çalmaşur, Abdurrahman Zeynal, Erdal Güzel ve Kemal Öztürk."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!