Başkan Gürlesin'den Başsavcı Alper'in annesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Gürlesinden Başsavcı Alperin annesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2017 19:18

Başkan Gürlesin'den Başsavcı Alper'in annesine ziyaret

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde yaşayan annesi Ulviye Alper'i ziyaret etti. Anne Ulviye Alper'in bayramını kutlayan Başkan Gürlesin, Mustafa Alper'i unutturmamak için adını caddeye verdiklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, mayıs ayındaki trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in, Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde yaşayan annesi Ulviye Alper'i evinde ziyaret etti. Başkan Gürlesin'i, Mustafa Alper'in ağabeyi Ümit Alper karşıladı. Gürlesin, anne Alper'in Kurban Bayramı'nı kutladı. Başkan Gürlesin'i karşısında gören Mustafa Alper'in annesi Ulviye Alper, gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Alper, "Sizi karşımda görünce oğlum gelmiş gibi hissettim. Çok duygulandım. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim" dedi. Başkan Gürlesin, Başsavcı Mustafa Alper'in adının ilçede en önemli caddelerinden birine verildiğin ifade ederek, bununla ilgili videoyu izletti.

"ADINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK"

15 Temmuz darbe girişimi sırasında verilen mücadelenin sembol isimlerinden biri olan Başsavcı Mustafa Alper'in annesini ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı kutladıklarını kaydeden Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak Mustafa Alper'i unutturmamak için adını caddeye verdik. Görevinin zirvesinde FETÖ ile mücadele eden Başsavcımızın adını ölümsüzleştirdik. Bu caddenin açılışının görüntülerini anne Alper'e izlettik. Kendisi hem ziyaretten hem de adının yaşatılmasından dolayı çok memnun oldu" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!