Başkan Genç forklift kullandı, parke taşı döşedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Genç forklift kullandı, parke taşı döşedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 11:49

Başkan Genç forklift kullandı, parke taşı döşedi

Haberin Devamı



ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyip görevli personelden bilgi aldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Yeniköy Stadı'nın yanına yapılan sporcu soyunma odaları ile sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu. Tesislerin 15 Mayıs'ta başlayacak Döşemealtı Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerine kadar yetiştirilmesi talimatını veren Başkan Genç, "Bundan sonra hiçbir sporcumuz açık alanda üzerini değiştirmek zorunda kalmayacak" dedi.

İncelemelerine parke fabrikası ve atölyelerle devam eden Başkan Turgay Genç, yaklaşık 2 milyon lira yatırımla kurulan ve günde 1300 metrekare üretim yapabilen tesisi gezdi. Tesis, doğaya ve çevreye zarar vermemesi için özel yöntemlerle inşa edildi. Parke ve bordür imalatını yapan tam otomatik makinelerin kullanıldığı alandaki çalışmaları izleyen Başkan Genç, mahallelere götürülmek üzere paketlenen parke taşlarını folkliftle stok alanına taşıdı.

ŞEHİT MUSTAFA GÜRCAN CADDESİ'NE AVRUPA STANDARDI

Başkan Turgay Genç, yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğundaki Şehit Mustafa Gürcan Caddesi'nde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Daha önce tek şerit çift yön olarak kullanılan yolun Avrupa standartlarında hizmet verebilmesi için çift yönlü projelendirdiğini hatırlatan Başkan Genç, "Kaymakamlık binası önünden başlayıp Antalya-Burdur Karayoluna kadar devam eden yolun projesini hazırlarken her türlü detaya dikkat ettik. Kanalizasyon sistemi döşendi, telefon ve elektrik hatları yer altına alındı. Burası tamamlandığında bisiklet yolu, yaya yolu, araçların durabileceği küçük cepler, yeşillendirme ve orta refüj çalışmaları ile Avrupa standartlarında yeni bir yola kavuşmuş olacağız" dedi.

Başkan Genç, yolun bir kısmında devam eden kaldırım çalışmalarına katılıp işçilerle birlikte parke taşlarının döşenmesine de yardım etti.

FOTOĞRAFLI

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!