Başkan Edebali Minik Öğrencileri Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Edebali Minik Öğrencileri Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2015 13:24

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, YILDIRIM KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BİRÇOK PAYDAŞ İLE HAYATA GEÇİRİLEN ‘BENİ ANLADINIZ MI’ PROJESİ KAPSAMINDA 25 ÖĞRENCİYİ AĞIRLADI.

Çocukların bir ülkenin geleceği için en önemli unsur olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızı ön plana alarak hayata geçirilen her projenin destekçisiyiz” dedi.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamlığı tarafından birçok paydaş ile hayata geçirilen ‘Beni Anladınız mı’ projesi kapsamında 25 öğrenciyi ağırladı. Çocuklarla sohbet eden Başkan Edebali, belediyenin ve belediye başkanının görevlerini çocuklara anlattı. Çocukların kaliteli eğitim olanaklarından daha iyi yararlanabilmeleri için hayata geçirilen projeye destek verdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çocukların ve gençlerin geleceğe umutla bakan sağlıklı fertler olarak yetişmesi çok önemli. Bu gayeye hizmet ederek çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını hedefleyen her projenin destekçisiyiz” diye konuştu.
Gelişen ve değişen dünyada özellikle çocukları ve gençleri tehdit eden unsurların farklılık gösterdiğini dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi çeşitli bağımlılık türleri tehdit ediyor. Bu tehditlerin başında madde bağımlılığı ön plana çıksa da bilgisayar ve internet bağımlılığı da çocuklarımıza önemli zararlar veriyor. Yaygınlaşan bilgisayar kullanımı ve buna bağlı olarak da çocukların asosyalleşmesi kaçınılmaz olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumu engellemek için de çocuklarımızın sosyalleşmesine ve donanımlı nesiller olarak yetişmesine katkı koymak hepimizin görevi. Teknoloji fırsata çevirerek geleceğin donanımlı fertlerini yetiştirmek bizlerin elinde” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!