Başkan Büyükkılıç Ve Ekibi Organize Sanayi Bölgesinde

Güncelleme Tarihi:

Başkan Büyükkılıç Ve Ekibi Organize Sanayi Bölgesinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 16:03

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE, ORGANİZE SANAYİ CAMİİ’NDE, CUMA NAMAZI SONRASI İŞYERLERİNİN ZİYARETİNDE BULUNARAK SANAYİCİLER VE ÇALIŞANLARI İLE SOHBET EDEN BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ “ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ YER KAYSERİ İÇİN, ANADOLU İÇİN HATTA ORTA DOĞU, KUZEY AFRİKA VE TÜRKİ CUMHURİYETLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR YERDİR. ÇÜNKÜ KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, KAYSERİ SERBEST BÖLGESİ, İÇ ANADOLU LOJİSTİK MERKEZİ HEP BU ALAN İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR.” DEDİ.

Organize Sanayi Bölgesi’nde, Organize Sanayi Camii’nde, Cuma namazı sonrası işyerlerinin ziyaretinde bulunarak sanayiciler ve çalışanları ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Şu anda bulunduğumuz yer Kayseri için, Anadolu İçin hatta Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri için önemli bir yerdir. Çünkü Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Serbest Bölgesi, İç Anadolu Lojistik Merkezi hep bu alan içerisinde bulunmaktadır.” dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Organize Sanayi gezisine, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ile AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.
Kayserili girişimcilerin artık üreterek 5 kıtaya ihracat yapıyor
Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde 17 ayrı üretimde toplam 815 fabrika bulunduğunu, ayrıca Kayseri Serbest Bölgesi’nde ise 39 fabrikanın yer aldığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Sanayi Bölgesi’nin, Kayseri için büyük bir kazanım olduğunu çünkü Kayserili girişimcilerin artık üreterek 5 kıtaya ihracat yaptıklarını kaydetti.
Sanayiciler ile İşçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımın çok alternatifli olduğu, bundan olayı ulaşım sorunu bulunmadığını söyledi.
Alternatif bir yol müjdesi
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. Cadde ile Tınaztepe Mahallesi arasında bağlantı yolunun yapılması için proje başlattıklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu yolun açılması ile Sanayi Bölgesi ile daha kısa sürede, daha seri bir ulaşım sağlanacağının sözünü verdi.
sanayi ve ekonomik büyümenin temelinde belediye yatırımları var
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İlinde Sanayinin, sanayi yatırımlarının ve ekonomik büyümenin temelinde belediyelerin akılcı, yerinde ve bilinçli yatırım ve hizmetlerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!