Başkan Böcek'ten Kaymakam Keklik'e veda

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcekten Kaymakam Keklike veda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 14:16

Başkan Böcek'ten Kaymakam Keklik'e veda

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhhittin Böcek, Samsun'un İlkadım İlçesi'ne tayini çıkan Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'in onuruna kahvaltı düzenledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kaymakam İbrahim Keklik'in onuruna verdiği kahvaltıya Belediyesi Başkan Yardımcıları Cansel Tuncer, Edip Kemal Bahadır, Mustafa Gürbüz ve Tuncay Saruhan ile birim müdürleri katıldı. Programda konuşan Başkan Muhittin Böcek, 5 yıllık görev süresi ardından Samsun'un İlkadım ilçesine tayin edilen İbrahim Keklik'le bir ekip gibi çalıştıklarını söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “İbrahim Keklik, İlçemizde görev yaptığı bu süre içinde benim aile dostum. Kendisiyle pek çok ortamda Konyaaltı'mız için, Antalya'mız için neler yapabileceğimizi konuşmuşuzdur. Ekip olarak çalıştığımız bu süre içinde birlikte bir çok projeye imza attık. Yeni görevlendirmeye ilçemizden ayrılacak olması bizlerde bir hüzne sebep olsa da inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda yine bir araya geleceğiz. Bir kez daha Kaymakamımız İbrahim Keklik'e teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Kaymakam Keklik ise konuşmasında, başta Başkan Muhittin olmak üzere Konyaaltı Belediyesi'nin tüm çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek, İbrahim Keklik'e çiçek takdim ederek uğurladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!