Başkan Böcek, 'Zabıta Haftası'nı personeliyle kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek, Zabıta Haftasını personeliyle kutladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 16:54

Başkan Böcek, 'Zabıta Haftası'nı personeliyle kutladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zabıta Teşkilatı'nın 192. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Böcek, personelin tek tek Zabıta Haftası'nı kutladı. Halk ile iç içe olan zabıtanın belediyenin aynası olduğunu söyleyen Başkan Böcek, Zabıta Teşkilatı'nın 192'nci kuruluş yıldönümünde zabıta çalışanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.

1999 yılında göreve başladığında 8 zabıta personeli olduğuna dikkat çeken Başkan Böcek, “Bu güzel yolda şu an 43 arkadaşımızla çalışıyoruz. Konyaaltı'mızın değişmesine, güzelleşmesine tüm personelimiz önemli katkı sağladı. Son derece başarılı bir yol kat ettik. Bundan sonra daha güzel işlere imza atacağız. Özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, Zabıta Haftanızı bir kez daha kutlarım" dedi.

Başkan Böcek'in her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Çetin, çiçek takdim ederek teşekkür etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, daha sonra zabıta personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!