Başkan Böcek’ten “Yaz Okulu” Kursiyerlerine Belge

Güncelleme Tarihi:

Başkan Böcek’ten “Yaz Okulu” Kursiyerlerine Belge
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 12:31

AA

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) Yaz Okulu’nun kapanış töreninde, kursiyerlere belgelerini verdi.
KONSEM bünyesinde açılan Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu’nda 19 branşta 82 farklı kursta eğitim gören 2 bin 173 öğrenci, düzenlenen kapanış töreniyle sertifikalarını aldı. Yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatı kurslarından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden fotoğrafçılık kurslarına kadar pek çok branşta eğitim gören kursiyerler, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle belgelerini aldılar.
17 BİN 839 KİŞİYE MESLEK-SANAT KURSU
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaz okulunda eğitim gören halk oyunu kursiyerlerinin muhteşem gösteriyle başlayan töreni vatandaşların arasından izledi. Başkan Muhittin Böcek, zaman zaman alkış tutarak halk oyunu ekibine destek verdi. KONSEM olarak her yıl mesleki, sanat ve de hobi kursları açtıklarını ve bu kurslarda yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, üç yıla yakın bir süre içinde toplam 78 branşta 235 kurs açtıklarını söyledi. Bu süre içinde ise 17 bin 839 kişinin mesleki, sanat ve hobi alanında eğitim gördüğünü bildirdi.
YAZ OKULU’NDA ÖĞRENCİLERE SERTİFİKA
Konyaaltı Belediye Başkanı olarak bu kursları son derece önemsediğini ifade eden Muhittin Böcek şöyle konuştu;
“Bu kurslar ile öncelikli hedef kitlemiz genç ev hanımları. Eğer onlara bir sanat yada bir meslek kazandırabilirsek, ailelerine ekonomik destekte bulunabilirler. Bu da dönüşümlü olarak ülke ekonomisine katkı demek olur. Bununla birlikte her yıl yaz dönemi kurslarımızla da öğrencileri sevdikleri spor ile buluşturuyoruz. Öğrenciler yaz boyunca bu kurslar ile hem eğleniyor, hem de sevdiği sporun inceliklerini öğreniyor. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland gibi modern tesislerde, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, güreş ve badminton spor gruplarıyla birlikte toplam 19 branşta 82 farklı kursta eğitim gören 2 bin 173 öğrenciye belgelerini veriyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu’na katılan tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Bu başarılarını tüm hayatları boyunca sürdürmelerini diliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!