Başkan Akyürek, Rektör Şahin’i Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akyürek, Rektör Şahin’i Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:31

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR AKYÜREK, SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü’ne seçilen Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ve beraberindeki heyetle birlikte Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret etti.
Rektör Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Dünyadaki bilimsel gelişmelere açık, onlara yöne veren, üniversitesini dünyadaki sıralamada daha ileri taşıyan; milli ve manevi değerlerle, ülkemizin geleceğiyle, milletimizin birlik ve beraberliğiyle bilimsel çalışmayı birlikte yürütecek bilim insanlarına ihtiyaç var. Selçuk Üniversitesi bu konuda önemli bir misyona sahip. Sayın Rektörümüzün ve hocalarımızın Konya’mızı bilim alanında daha ileri taşıyacağına inanıyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Prof. Dr. Mustafa Şahin’in Türkiye açısından son derece önemli bir üniversiteye rektör seçildiğini belirterek, görevinin hayırlı olmasını diledi.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hep birlikte üniversitenin gelişmesi için çalışacaklarını dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!