Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da 4 imza

Güncelleme Tarihi:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesporda 4 imza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2016 15:57

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da 4 imza

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- TEKERLEKLİ Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 4 oyuncuyla anlaştı.
KKTC Turkcell Spor Kulübü'nden İranlı Mehdi Ghorbani ve Mohammad Hassan Sayari'yle birlikte kırmızı beyazlı ekibin 2 sezon önce Süper Lig'e çıkmasında büyük katkısı olan Sami Ekin geri dönerken sözleşmesi biten Serdar Sağlam da takımda kaldı. 4 oyuncu törenle sözleşme imzaladı. Antrenör Alper Şentürk, Ghorbani'nin İran Milli Takımı'nda da görev yapan tecrübeli bir oyuncu olduğunu, daha önce ülkemizde Engelli Yıldızlar takımında forma giydiğini hatırlattı.
Henüz 19 yaşında ve gelecek vaadeden bir sporcu olan Sayari'yi pek çok kulüp istemesine rağmen kendilerini tercih ettiğini kaydeden Şentürk, "Sayari bu sezon takımımızın en büyük kozlarından biri olacak" dedi. Sami Ekin'in yeniden aralarına döndüğünü kaydeden Şentürk, şöyle devam etti:
"Sami geçen sezon Kayseri Melikgazi Belediyespor'u Süper Lig'e çıkardı ve aramıza döndü. İç transferde sözleşmesi biten Serdar Sağlam da takımımızda kaldı. Bu transferlerin gerçekleşmesindeki katkıları için Başkanımız Yusuf Hocaoğlu'na ve yönetici Hüseyin Adın'a teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!