Balıkesir Büyükşehir Belediyespor hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 13:38

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor hız kesmiyor

Haberin Devamı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor transferde hız kesmiyor.
Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan ABD'li pasör çaprazı Kath Bell'le anlaşarak ilk transferini gerçekleştiren Balıkesir temsilcisi, aynı takımdan orta oyuncu Pınar Motur, Seramiksan'dan libero Elif Kavrar ve Alaşehir Belediyespor'dan smaçör Ayşe Kılıç'ı da kadrosuna dahil etti. 24 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Pınar daha önce Vakıfbank, Eczacıbaşı, Işık Okulları, Karşıyaka, Yeşilyurt ve Seramiksan'da oynadı. Bir sezon önce Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen 25 yaşında ve 1.75 metre boyundaki Elif ile 31 yaşında ve 1.82 metre boyundaki Ayşe ise yuvaya dönmenin sevincini yaşadı.
Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, "Önümüzdeki sezon voleybol takımımız ligde önemli başarılara imza atacak. Balıkesir'i voleybolda da marka şehir yapmak için çaba göstereceğiz. Kadromuza kattığımız oyuncular ile güçlendik. Transferlerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!